Never Stop Challenging

Never Stop Challenging er livsinnstillingen der hjertefrekvens og dreiemoment er de samme. Det er for deg som ikke gir opp uansett hvilken utfordring du møter, fordi du alltid strever etter mer fra både deg selv og motorsykkelen din.

S 1000 R

S 1000 R

Luften er fylt med lukten av bensin. Motoren akselererer. Rå kraft utvikles. Showtime for BMW S 1000 R. En dynamisk Roadster på utsiden med Superbike DNA på innsiden. Chassis og motor har gener fra RR. Ultra glatt og ekstremt presis. 165 hk på 195 kg. Enda mer sofistikert, enda mer aggressiv.

+ Read more

BMW Motorrad Nordic SBK Team

BMW Motorrad Nordic SBK Team

Road racing-ess Fredrik Eriksson og BMW Motorrad gjør en felles innsats for den kommende Superbike-sesongen, med et seriøst hardt arbeidende team.

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignede 4-sylindrede motor er BMW S 1000 RR enda kraftigere. Motoren er nå fire kilo lettere og kraften er økt til 207 hk ved 13 500 o / min, dreiemomentet er også optimalisert og takket være den nye BMW ShiftCam-teknologien, som justerer høyden og åpningstiden til ventilene, tilføres mer dreiemoment og kraft selv i lave og middels motorhastighetsområder. I tilegg ble mange komponenter tilpasset for å redusere vekt ytterligere.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Eksklusive materialer av høy kvalitet ned til minste detalj: M RR er den første M-modellen fra BMW Motorrad. Genene kommer direkte fra profesjonell racing. M RR og M RR med M Competition-pakken tilbyr ren racingteknologi for de høyeste ytelseskravene i motorsport og for adrenalindrevne perfeksjonister på veien. 

+ Read more

S 1000 XR

S 1000 XR

Ta hver kurve noen grader dypere, noen få millimeter strammere. S 1000 XR er en motorsykkel uten kompromisser. Med de aggressive musklene fra S 1000 RR, men med en mer oppreist, komfortabel sittestilling. Så du kan kjøre lengre, enten du er på en bane, langs en landevei eller Offroad. Reisen slutter når du vil. Som det skal være. Slik ser vi S 1000 XR.

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Kjenn spenningen med BMW F 900 R. La adrenalinet strømme med denne dynamiske Roadster. F 900 R reagerer med presisjon og nøyaktighet. De skarpe konturene understreker atletisk karakter. Tanken er plassert langt frem for optimal vektfordeling med en kort bakdel. Den kompakte, integrerte lyddemperen understreker det elegante utseendet.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerer sportslighet og ytelse på lange reiser uten kompromisser. Adrenalin i flere dager langs svingete veier. Ta kurve etter kurve bak det beskyttende frontdekselet mens den oppreiste, avslappede sittestillingen sørger for at du ankommer uthvilt. F 900 XR er motorsykkelen som passer deg og din sportslige holdning.#NeverStopChallenging

+ Read more

R 1250 R

R 1250 R

Den nye R 1250 R er designet for et mer dynamisk utseende. Dette skyldes hovedsakelig den helt nye Boxer-motoren - med et maksimalt dreiemoment på 143 Nm, leverer motoren mer kraft enn noen gang før. Du kjenner umiddelbart de overlegne funksjonene, og det variable kamakselstyringssystemet BMW ShiftCam garanterer en mesterlig og jevn kraftoverføring i hvert motorhastighetsområde.

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Våkn opp med et smil for hver dag er en mulighet til å prøve noe nytt - med BMW G 310 R. Fullt utstyrt med alt du trenger og kommer nå med daytime running light. Det er en intuitiv, smidig motorsykkel takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire teknologi og slipper clutch. På vei til jobb, til et møte eller tar en tur ut på landsbygda.

+ Read more

Hva betyr en bestilt prøvekjøring?

Mange av de beste øyeblikkene i livet er umulige å forestille seg før de inntreffer. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Registrer deg i dag, så kontakter forhandleren deg for å avtale tid, sted og en BMW Motorrad som passer for deg.

+ Read more
Prøvekjøring external-link-arrow-slim
spinner