Soulfuel

Drivstoff for sjelen din.

Soulfuel er å alltid ha din lidenskap og nysgjerrighet nært. For neste tur som venter rundt hjørnet. Bli en del av Soulfuel-samfunnet og vis hvem du egentlig er med en av våre nye Heritage-modeller.

BMW R 18 Transcontinental

BMW R 18 Transcontinental

Veiens beste kledde ikon. Den eksklusive og luksuriøse R 18 Transcontinental med sin unike front, den høye vindskjermen og den kraftige boksermotoren sørger for en kraftig og behagelig kjøretur mil etter mil. Å reise beriker sinnet og gir oss karakter. Gå din egen vei. Styrken kommer fra roen - og fra hver kilometer langs veien.

+ Read more

BMW R 18 B

BMW R 18 B

R 18 B kombinerer full kraft med BMW Motorrad Touring-historie, samt følelsen og karakteren som er typisk for R 18-familien. Den store fronten og den lave vindskjermen sammen med den svarte boksermotoren på 1803 cm3 gir ikke rom for spekulasjoner. Men det handler ikke bare om slagvolum. R 18 B er som laget for å modifiseres. Gjør den om til din unike motorsykkel og få frem SoulFuel-følelsen på ekte.

+ Read more

BMW R 18 Classic

BMW R 18 Classic

R 18 Classic er en moderne cruiser med en nostalgisk BMW-designfølelse. Det minner om begynnelsen av de første touringtilpassede cruisersyklene. Den kaller frem tidløse detaljer fra motorsykkelhistorien vår, for eksempel doble striper på R 18 Classic First Edition. Hjertet er selvfølgelig boksermotoren med det største slagvolumet vi noen gang har bygget. En motor du kan se, høre og føle.

+ Read more

BMW R 18

BMW R 18

Den nye R 18 gjenspeiler historien vår og hva som kjennetegner merkevaren vår, noe vi har tatt godt vare på. Den har et tidløst design. Resultatet: en særegen glider med den største boksermotoren vi noen gang har produsert. 

+ Read more

Kjøreutstyr for en behagelig tur

Kjøreutstyr for en behagelig tur

Oplev BMW Motorrad Heritage-kollektionen, som emmer af karakter og et særpræg, der kombinerer moderne teknologi med klassisk stil. Hele kollektionen leveres i eksklusiv kvalitet og høj performance. Læderjakkerne udvikler en smuk patina med tiden. Let vægt og perfekt pasform gør dem ideelle til afslappede udflugter. Vi har gjort et utvalg av førerutstyr vi tror vil gjøre turen ekstra behagelig.

+ Read more

BMW Motorrad Original Tilbehør

BMW Motorrad Original Tilbehør

Vil du gjøre din R 18 enda mer unik? Vårt utvalg av tilbehør gir mye inspirasjon og ideer. Design din R 18 slik du vil ha den. Vi har valgt noen forslag til deg. Ta en titt ved å klikke på lenken nedenfor og la fantasien gå foran.

+ Read more

Nordic Style – BMW R 18 Modifisert av Unique Custom Cycles

Nordic Style – BMW R 18 Modifisert av Unique Custom Cycles

Ved første øyekast ser BMW R 18 Nordic Style ut som en ekstremt avansert custom motorsykkel, men rammen er uberørt, drivstofftanken er den samme likeså motoren. Dette er resultatet av utsøkt håndverk, gode verktøy og en ny BMW R 18 som fikk litt kjærlighet og stolthet.

+ Read more

Hva betyr en bestilt prøvekjøring?

Mange av de beste øyeblikkene i livet er umulige å forestille seg før de inntreffer. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Iblant lurer vi på hvorfor vi gidder å skrive om motorsyklene våre. Vi vet nemlig at hvis du virkelig skal kunne verdsette kvaliteten og ytelsen til en BMW Motorrad, er det bare én ting som nytter: Du må kjøre den. Vi vet også at tiden din er verdifull. Derfor vil vi gjøre prøvekjøringsopplevelsen så enkel og morsom som mulig. Registrer deg i dag, så kontakter forhandleren deg for å avtale tid, sted og en BMW Motorrad som passer for deg.

+ Read more
Bestill prøvekjøring external-link-arrow-slim

Andre Heritage modeller

BMW Motorrad Forhandler

Kontakt din BMW Motorrad-forhandler med spørsmål angående kjøp, finansiering eller service.

Finn forhandler

Mer Soulfuel

spinner