BMW G 310 R

BMW G 310 R

Våkn opp med et smil for hver dag er en mulighet til å prøve noe nytt - med BMW G 310 R. Fullt utstyrt med alt du trenger og kommer nå med daytime running light. Det er en intuitiv, smidig motorsykkel takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire teknologi og slipper clutch. På vei til jobb, til et møte eller en tur ut på landsbygda.

Pris
59 800 NOK
Inkludert toppboks og bagasjebrett (verdi: 8 000 NOK)* 

+ Read more

BMW G 310 GS

BMW G 310 GS

Spontan kjøring gjennom byen med G 310 GS. Det er en intuitiv, smidig motorsykkel takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire teknologi og slipper clutch. På vei til jobb, til et møte eller tar en tur ut på landsbygda

Pris
69 300 NOK
Inklusive toppboks og veltebøyle (verdi 8 000 NOK*)

+ Read more

Hva betyr en bestilt prøvekjøring?

Mange av de beste øyeblikkene i livet er umulige å forestille seg før de inntreffer. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Iblant lurer vi på hvorfor vi gidder å skrive om motorsyklene våre. Vi vet nemlig at hvis du virkelig skal kunne verdsette kvaliteten og ytelsen til en BMW Motorrad, er det bare én ting som nytter: Du må kjøre den. Vi vet også at tiden din er verdifull. Derfor vil vi gjøre prøvekjøringsopplevelsen så enkel og morsom som mulig. Registrer deg i dag, så kontakter forhandleren deg for å avtale tid, sted og en BMW Motorrad som passer for deg.

+ Read more
BESTILL PRØVEKJØRING external-link-arrow-slim

*Vilkår

Tilbudet gjelder kun motorsykler på lager til 30. juni 2021 så lenge lageret rekker. Tilbudet kan ikke kombineres med noe annet tilbud. Tilbudet kan endres, trekkes tilbake eller utvides når som helst uten forvarsel.

+ Read more
spinner