Laget for å reise

Stil, kraft og luksus

Våre nye K 1600-modeller er klare uansett hvor du går. Toppmoderne teknologi i kombinasjon med eksklusivt design garanterer en uforglemmelig kjøreopplevelse. La den legendariske 6-sylindrede rekkemotoren ta deg til nye horisonter. LED-hodelykten med aktive kurvelys. lar deg forvandle natt til dag som aldri før og ta kurver på en mer dynamisk måte. Navigasjon setter bokstavelig talt også en ny standard. I fullskjermmodus skiller 10,25" TFT-skjermen seg ut med sin 1920 x 720 piksler i full HD-oppløsning.

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Reisen din er perfekt hvis du allerede har glemt alt du forlot etter den første kurven. Når du føler en uimotståelig kraft som svar på den minste kommando. Med andre ord: Når du har alt du trenger, men likevel får mer: mer komfort, mer ytelse.

+ Read more

BMW K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL

Noen ganger er det de små tingene som gjør en tur uforglemmelig. Derfor er K 1600 GTL eksklusiv ned til minste detalj: Den tilbyr en touringopplevelse som ikke etterlater noen ønsker uoppfylt, enten du reiser alene eller er to. Den kraftige sekssylindrede motoren gir nå enda mer dynamikk og overlegen karakter slik at du kan nyte hver mil.

+ Read more

BMW K 1600 B

BMW K 1600 B

Avslappet cruise i total luksus, alltid med horisonten i sikte. Det enorme landskapet suser forbi deg. Du nyter å slippe løs kraften til den legendariske sekssylindrede motoren fra ett sekund til det neste.

+ Read more

BMW K 1600 Grand America

BMW K 1600 Grand America

Mer komfort og karakter - med fotplater, toppboks med ryggstøtte og høy frontrute er K 1600 Grand America perfekt utstyrt for å reise to. Du vil oppleve hver kilometer mer intenst og det vil ikke være lett å si hvilket som var det vakreste øyeblikket når dagen nærmer seg slutten.

+ Read more
spinner