Våren er i anmarsj.

Nå er sesongstarten rett rundt hjørnet, men har du gitt din BMW Motorrad motorsykkel den pleie og kjærlighet som trengs for at den første turen blir like bra som du forestiller deg? Eller har tankene om en ny sykkel pirret deg siden i fjor?

Legg turen til din lokale BMW forhandler, og la oss hjelpe deg med forberedelsene til årets sesong.

R 18

R 18

Den nye R 18 gjenspeiler historien vår og hva som kjennetegner merkevaren vår, noe vi har tatt godt vare på. Resultatet: en særegen glider med den største boksermotoren vi noen gang har produsert. Den har et tidløst design, for eksempel detaljene med dobbeltstriper på den første versjonen av R 18.

+ Read more

R 18 Classic

R 18 Classic

R 18 Classic er en moderne cruiser med en nostalgisk BMW-designfølelse. Det minner om begynnelsen av de første touringtilpassede cruisersyklene. Den kaller frem tidløse detaljer fra motorsykkelhistorien vår, for eksempel doble striper på R 18 Classic First Edition. Hjertet er selvfølgelig boksermotoren med det største slagvolumet vi noen gang har bygget. En motor du kan se, høre og føle.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerer sportslighet og ytelse på lange reiser uten kompromisser. Adrenalin i flere dager langs svingete veier. Ta kurve etter kurve bak det beskyttende frontdekselet mens den oppreiste, avslappede sittestillingen sørger for at du ankommer uthvilt. F 900 XR er motorsykkelen som passer deg og din sportslige holdning. 

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Kjenn spenningen med BMW F 900 R. La adrenalinet strømme med denne dynamiske Roadster. F 900 R reagerer med presisjon og nøyaktighet. De skarpe konturene understreker atletisk karakter. Tanken er plassert langt frem for optimal vektfordeling med en kort bakdel. Den kompakte, integrerte lyddemperen understreker det elegante utseendet.

+ Read more

R 1250 RT

R 1250 RT

Den nye R 1250 RT med sin legendariske BMW ShiftCam Boxer-motor er like kraftig på landeveien som over svingete fjelloverganger. Den nye fronten omslutter LED-frontlysene, og sammen med den mer kompakte kroppen gir den deg et enda større synsfelt.

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignede 4-sylindrede motor er BMW S 1000 RR enda kraftigere. Motoren er nå fire kilo lettere og kraften er økt til 207 hk ved 13 500 o / min, dreiemomentet er også optimalisert og takket være den nye BMW ShiftCam-teknologien, som justerer høyden og åpningstiden til ventilene, tilføres mer dreiemoment og kraft selv i lave og middels motorhastighetsområder. I tilegg ble mange komponenter tilpasset for å redusere vekt ytterligere.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Eksklusive materialer av høy kvalitet ned til minste detalj: M RR er den første M-modellen fra BMW Motorrad. Genene kommer direkte fra profesjonell racing. M RR og M RR med M Competition-pakken tilbyr ren racingteknologi for de høyeste ytelseskravene i motorsport og for adrenalindrevne perfeksjonister på veien. 

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Våkn opp med et smil for hver dag er en mulighet til å prøve noe nytt - med BMW G 310 R. Fullt utstyrt med alt du trenger og kommer nå med daytime running light. Det er en intuitiv, smidig motorsykkel takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire teknologi og slipper clutch. På vei til jobb, til et møte eller tar en tur ut på landsbygda.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Spontan kjøring gjennom byen med G 310 GS. Det er en intuitiv, smidig motorsykkel takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire teknologi og slipper clutch. På vei til jobb, til et møte eller tar en tur ut på landsbygda. Gå ikke glipp av "40 Years GS" -utgaven i Cosmic black med gule striper og gullfarget forgaffel.

+ Read more

Hva betyr en bestilt prøvekjøring?

Mange av de beste øyeblikkene i livet er umulige å forestille seg før de inntreffer. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Iblant lurer vi på hvorfor vi gidder å skrive om motorsyklene våre. Vi vet nemlig at hvis du virkelig skal kunne verdsette kvaliteten og ytelsen til en BMW Motorrad, er det bare én ting som nytter: Du må kjøre den. Vi vet også at tiden din er verdifull. Derfor vil vi gjøre prøvekjøringsopplevelsen så enkel og morsom som mulig. Registrer deg i dag, så kontakter forhandleren deg for å avtale tid, sted og en BMW Motorrad som passer for deg.

+ Read more
Bestill prøvekjøring external-link-arrow-slim
spinner