SPIRIT OF GS

Eventyr for alle

For deg som ønsker å reise rundt i verden eller bare få en smak av muligheter. For deg som vil oppleve et eventyr, ta en tur som varer noen dager eller en kveldsutflukt etter jobb. GS byr på uante muligheter overalt, for alle.

R 1250 GS Adventure

R 1250 GS Adventure

Verden er til for å bli utforsket. Det er alltid noe nytt å oppleve. R 1250 GS Adventure, kongen av adventuresykler er skapt for de mest utilgjengelige rutene, ugunstige forhold og de mest avsidesliggende destinasjonene.

+ Read more

R 1250 GS

R 1250 GS

Ubegrenset nysgjerrighet og mot til å oppdage noe nytt om og om igjen: Det er det R 1250 GS står for. Det har vært et ikon i fire tiår - og fortsetter å inspirere med nye funksjoner som LED-lysdesignet som gir et strålende utseende og sikrer maksimal synlighet.

+ Read more

BMW 40 Years GS Edition

40 år med eventyr

Hver 40 års GS-utgave er en hyllest til #SpiritOfGS. Syklene har moderne teknologi med design inspirert av den legendariske R 100 GS.

R 1250 GS – 40 Years GS edition

R 1250 GS i "40 Years GS" -utgaven viser sin opprinnelse med gullfarget styre og felger sammen med et rallysete i sort/gul.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS edition

Et ikon med et legendarisk utseende: R 1250 GS Adventure i "40 Years GS" -utgaven er nå enda bedre utviklet for eventyr.

F 850 GS – 40 Years GS edition

F 850 GS 40 Years GS-utgaven er et skikkelig blikkfang i Black storm metallic med gule highlights og gullanodiserte felger.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS edition

F 850 GS 40 Years GS-utgaven er et skikkelig blikkfang i Black storm metallic med gule highlights og gullanodiserte felger.

F 750 GS – 40 Years GS edition

F 750 GS - 40 Years GS-utgaven bringer GS historie til livs: Den iøynefallende sort/gule fargen med detaljer som minner om den legendariske R 100 GS

G 310 GS – 40 Years GS edition

Spontan kjøring gjennom byen med G 310 GS i "40 Years GS" -utgaven i Cosmic black med gule striper og gullfarget forgaffel.

F 850 GS Adventure

F 850 GS Adventure

Denne motorsykkelen ble skapt for lange reiser og krevende terreng: F 850 ​​GS Adventure er verdensberømt - den er godt synlig. Med forbedret standardutstyr som TFT-skjermen og BMW Motorrad Connected, USB-ladeporten samt ABS Pro og DTC, er den enda bedre forberedt på lange turer hvor som helst i verden.

+ Read more

F 850 GS

F 850 GS

Leve for utfordringen. Fortsett der andre gir opp. Gjør utfordringer til muligheter. BMW F 850 ​​GS er perfekt strømlinjeformet for terrengkjøring, som det fremgår av 21-tommers forhjul. Det som betyr noe er nysgjerrigheten din og hva som driver deg - uansett hvor langt eller hvor du vil gå.

+ Read more

F 750 GS

F 750 GS

Ta en liten pause fra hverdagen. Utvid horisonten din. Med BMW F 750 GS. Eventyr motorsykkelen som kan håndtere alle ruter, uavhengig av terreng. Det omfattende standardutstyret med ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) og LED-blinklys, samt valgfrie Pro-kjøremoduser, lar ikke noe være å ønske. Og den nye "ekstra lave" setehøyden som spesialutstyr gjør det lettere enn noen gang å sette i gang på ditt neste eventyr.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Vær spontan. Bryt rutinen. Med BMW G 310 GS blir hverdagen din et eventyr. Takket være den optimaliserte motoren med Ride by Wire og glidekobling, har du full kontroll i urbane jungelen. Eventyret ditt trenger ikke å være stort for å være uforglemmelig. Det som er viktig er at du opplever det hver dag.

+ Read more

Hva betyr en bestilt prøvekjøring?

Mange av de beste øyeblikkene i livet er umulige å forestille seg før de inntreffer. En tur på en BMW Motorrad, for eksempel. Registrer deg i dag, så kontakter forhandleren deg for å avtale tid, sted og en BMW Motorrad som passer for deg.

Prøvekjøring

Mer #SpiritofGS

spinner