Moderne klassikere

Moderne klassikere

Noen kaller motorsyklene retro, vintage eller klassikere. Vi kaller dem Heritage. Kun et blikk på den ikoniske designen og den umiskjennelige boksermotoren viser at det handler om design, ytelse og minimalistisk design. Dette er en livsstil. Og hvis du vil gå enda lenger: Våre Heritage-modeller er perfekte hvis du ønsker en skreddersydd stil.

+ Read more

Idealsporet

Idealsporet

Vi bygger kompromissløse utøvere. Dette er åpenbart ut fra våre sportsmodellers kraft, dynamikk og perfekte ytelse. Med så høy standard er det noe som alltid er sikkert: den energiske designen som så tydelig får frem hva syklene kan prestere.

+ Read more

Byen tilhører deg

Byen tilhører deg

Fra elektriske scootere og scootere med forbrenningsmotor til en fremtidsvisjon: Vi produserer scootere og banebrytende kjøretøy som lar deg oppleve byen på en ny måte. Fremtidsrettet design, smidige kjøreturer og smarte løsninger gir mer moro og bekvemmelighet til hverdagen i byen.

+ Read more

Alltid på farten

Alltid på farten

Vi produserer mer enn bare motorsykler til langturer. Vi produserer også tursykler med kraftige seks sylindere og boksermotorer. Ekte reisesykler som dekker alle behov, takket være sin luksus og sikkerhet. Motorsykler som gir deg mye mer enn forventet på hver eneste kilometer du tilbakelegger.

+ Read more

Ren kjøreglede

Ren kjøreglede

Vi bygger ekte nakne sykler – kompromissløse og ærlige: kraftige, smidige og presise motorsykler. Med en kort forpart, en iøynefallende bakpart og sportslig forhjulsorientert ergonomi for best mulig kontroll.  

+ Read more

Drevet av eventyrlyst og utfordringer

Drevet av eventyrlyst og utfordringer

Oppdag fjerne strøk med våre endurosykler og turendurosykler. Du kan også nyte hver kilometer og hver sving på asfalt. GS eller XR: Vi produserer eventyrsøkende motorsykler som passer til enhver utfordring og situasjon. Alltid med særpreget design, komfortabel ergonomi og perfekt ytelse.

+ Read more

Lidenskap, energi og adrenalin

Lidenskap, energi og adrenalin

Oppdag våre M-modeller: toppstandard – utviklet gjennom erfaring og kunnskap innen motorsport. Motorsykler med kompromissløs design og teknologi for absolutt ytelse. Bygget for maksimal kjøreglede helt ned til profesjonell bruk innen motorsport.

+ Read more

Begynn reisen

spinner