Våre Urban Mobility-modeller

CE 04

Stille revolusjon: energisk, effektiv, elektrisk og med en moderne design. BMW CE 04 integreres sømløst i hverdagen og varsler om en ny tid, ikke bare grunnet sin design, men også takket være sine intelligente tilkoblingsløsninger.

C 400 X

Bli gradvis kjent med ditt bymiljø: spontant, stilfullt, energisk og avslappet uansett flaskehals. Da blir det moro å bevege seg rundt i byen.

C 400 GT

På kryss og tvers i byen og langt av sted. Overlegen ytelse, kjørekomfort, vind- og værbeskyttelse. Da spiller det ingen rolle om reisen tar litt lengre tid. BMW Motorrad Connectivity sikrer kommunikasjon og den beste tilkoblingen.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag

Bestill her

#PluggedToLife

Scooterfamilien

Overview of BMW Motorrad scooter models.

Våre scootere lar deg oppleve byen spontant, fleksibelt og på en ny måte. Smidige kjøreturer, klart definerte proporsjoner og praktiske oppbevaringsmuligheter gjør det mulig. BMW Motorrad-teknologien er utprøvd og testet. Den gir deg komfort og sikkerhet. BMW Motorrad Connectivity sammenkoblet med BMW Motorrad Connected-appen fører deg gjennom store byer med sømløs tilkobling.

+ Read more

For byer som er proppfulle av muligheter

BMW Concept CE 02 from the front.

BMW Motorrad Concept CE 02 tilfører byen en frisk dose moro. Den elektriske motorsykkelen leverer fullt dreiemoment fra stående start og lar deg forsere trafikken uten problemer. Designen er ny, revolusjonerende, minimal og vekker lysten til å kjøre av gårde med det samme.

+ Read more
Gå til BMW Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide betyr tilkobling. Takket være BMW Motorrad Connected-appen kan du trådløst koble funksjoner på din smarttelefon, som telefoni, musikk og navigasjon, sammen med motorsykkelens TFT-skjerm og fortsette å bruke dem som en selvfølge. Og det er bare begynnelsen.

+ Read more
Gå til ConnectedRide external-link-arrow-slim

Oppdag byen din

spinner