Våre tursykler

R 1250 RT

Samler historier og tilbakelegger mange mil. Denne allsidige motorsykkelen lar deg oppleve hver kilometer på en intens måte med sin slagkraftige boksermotor og uimotståelige energi.

K 1600 GT

Proppfull av energi, full av inntrykk. Denne sykkelen omdefinerer turprestasjoner med sin uimotståelige kraft og tar hensyn til motorsyklisten i ett og alt.

K 1600 GTL

Sammen på veien. Denne motorsykkelen tilbyr en perfekt og luksuriøs reise for to med sin kraftige seks-sylindrede motor, omfattende utstyr og komfort.

K 1600 B

Uformell luksus med turutseende. Denne motorsykkelens kontur viser tydelig hvor avslappet og komfortabelt du kan kjøre mens du fortsatt nyter sykkelens prestasjoner underveis.

K 1600 Grand America

Opplev mer i fellesskap. Spennende turutseende og omfattende utstyr som dekker alle behov. For intense reiseopplevelser.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag

Bestill her

#RideAndShare

TURSYKLENE

Shots of moving BMW Motorrad touring bikes.

Våre tursykler inspirerer med sine legendariske prestasjoner som garanterer energi og utholdenhet. Toppmoderne teknologi og perfekt koordinerte kjøremoduser sørger for sikkerhet og nødvendig ytelse. Den imponerende komforten viser igjen og igjen at smarte detaljer, som girskifteassistent eller komfortable fotbrett, er det som skal til for å gjøre en reise helt perfekt.

+ Read more

KOMPROMISSLØS REISE

Dahlem jacket.

Tidsriktig design og høykvalitetsmaterialer kombinert med enestående beskyttelse gir klær som selvsagt er egnet til daglig bruk. Når vi utvikler tursyklene våre, tenker vi også på den riktige motorsykkelbekledningen – smarte løsninger som testes ned til hver minste detalj. Det er slik vi lager de beste løsningene som gir komfort i all slags vær og på enhver reise, slik at du alltid ser bra ut. Uansett hvor du bestemmer deg for å stanse.

+ Read more
Gå til kolleksjon external-link-arrow-slim

Alltid perfekt utstyrt

Ingen turer er like. Vi har det riktige tilbehøret til ethvert reisemål og uforglemmelige turer på veien. Fra designdefinerende, forkrommede speilkapper til kommunikasjonsløsninger og nye seter.

+ Read more
GÅ TIL TILBEHØR external-link-arrow-slim

START REISEN

spinner