Våre sportssykler

S 1000 RR

RR fokuserer helt og holdent på rendyrket ytelse. 154 kW (210 hk) og en rekke tekniske optimaliseringer setter den tydelig i førsteposisjon.

R 1250 RS

Sportsturer i hurtigfelt: der sportslige egenskaper møter reiseferdigheter. En rekke tekniske høydepunkter gir sikkerhet, komfort og konsentrasjon i kombinasjon med ren kjøreglede.

S 1000 XR

Ikke lenger like utfordrende å svinge og kjøre lange etapper. Utholdenheten til en idrettsutøver møter ergonomien og den avslappede sittestillingen til en turenduro.

F 900 XR

Høyere, kjappere og lengre distanser: kun adrenalin, sving etter sving, dag etter dag. Motor og design vitner om rendyrket ytelse. Ergonomien skaper ren avslapning.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag

Bestill her

#NeverStopChallenging

Vår RR

Collage shots showing the moving S 1000 RR

Utviklet innen motorsport, perfeksjonert for veien. S 1000 RR – forkortet RR – er kompromissløs når det gjelder ytelse, teknologi og design. Det er mulig å oppnå målet om maksimal ytelse grunnet motoren, en aerodynamisk strømlinjeformet kåpe, en lett konstruksjon og assistansesystemer. Med bare noen få enkle grep kan RR forvandles til en konkurransesykkel, utelukkende laget for å jage rekorder på racerbanen.

+ Read more

Vår RS

Stilen er sportslig og energisk. Motoren er ren nytelse. Utviklet for spreke turer. Den to-sylindrede boksermotoren leverer den umiskjennelige slagkraften. Takket være BMW ShiftCam er du garantert en imponerende akselerasjon innen motorens hastighetsområde. For nettopp den energien som gjør alle veikurver og reiser uforglemmelige. 

+ Read more

XR-familien

Collage of BMW Motorrad XR models.

XR står for en sportslig oppførsel og langdistanseytelse. Tydelig design og kraftige motorer møter ergonomisk komfort og toppmoderne assistansesystemer. For alle som elsker veikurver og lange strekk – dag etter dag.

+ Read more

ADRENALIN SOM LIVSSTIL

Cheering BMW Motorrad pit crew at the finish line.

Med BMW Motorrad Motorsport er vi representert i konkurranser over hele verden og kan feire seire globalt med M RR og RR. Vi overfører ekspertisen, som vi har tilegnet oss, til våre landeveissykler som en del av en målrettet prosess. På denne måten utvider vi kontinuerlig prestasjonsideene våre med nye standarder og innovative prosjekter.

+ Read more
GÅ TIL BMW MOTORRAD MOTORSPORT external-link-arrow-slim

FØL SPORT OG ADRENALIN

spinner