Vår roadsterfamilie

S 1000 R

Her er det ingen hvilepuls: chassiset og motoren bærer genene til RR. Den valgfrie M-pakken fullfører prestasjonskravet.

F 900 R

Energisk, fremtidsrettet og intuitiv. Den renskårne og atletiske designen viser at denne roadsteren bare venter på å forvandle enhver tanke til uforfalsket kjøreglede.

G 310 R

Utfordrer byen og gjør dagen best mulig. Denne roadsteren bærer genene til S 1000 R og garanterer en perfekt dag.

R 1250 R

Mer allsidig og uttrykksfull enn noensinne. En klassiker med en stil som demonstrerer overlegenhet og kjøreglede, takket være sin slagkraftige boksermotor.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag

Bestill her

#NeverStopChallenging

Roadsterfamilien

Collage of BMW Motorrad roadster models.

Fra den korte, markante forparten til den definerte bakparten: Selv konturen til våre roadstere fremviser ren kjøreglede. Disse motorsyklene er bygget for å ligge på veien. De demonstrerer sin kraft og liker å uttrykke sine innerste følelser overfor omverdenen. Toppmoderne teknologi og kjøremodus garanterer maksimal kontroll og presisjon på hver rette veistrekning og rundt hver sving.

+ Read more

ENDA MER ROADSTERMORO

SummerXcursion jacket.

Alt fra en enkelt kilde. Vi utvikler klærne våre sammen med motorsyklene våre for best mulig beskyttelse og komfort. For de spesifikke detaljene som gjør roadster-utseendet fullendt selv når du ikke sitter på sykkelen.

+ Read more
GÅ TIL KOLLEKSJON external-link-arrow-slim

Tilbehør til roadsteren

I denne delen finner du det du trenger for å skreddersy roadsteren din. Vi har utviklet og testet alle delene selv både når det gjelder utseende og ytelse.

+ Read more
GÅ TIL TILBEHØR external-link-arrow-slim

DAGDRØMMER SOM ENDER LYKKELIG

spinner