Våre Heritage-modeller

R 18

Sjel betyr alt: en cruiser som er sprekkfull av karakter og som kan vise frem en lav og utstrakt kontur.

R 18 100 Years

En modell i begrenset opplag i forbindelse med 100-årsjubileet til BMW Motorrad. #SoulFuel i sin mest eksklusive versjon.

R 18 Classic

Ikonisk, nostalgisk, drivstoff for sjelen: historisk avledet fra de første cruiserne som passet til turkjøring.

R 18 B

Rå kraft møter en ren sjel: typisk turutseende (bagger) med karakteristisk strømlinjeform, kåpe montert på styret og permanent installerte utstyrsbokser.

R 18 Transcontinental

På langtur med stor boksermotor: eksklusiv, luksuriøs og komfortabel, fullt og helt utviklet for å frakte en passasjer.

R nineT

Klassisk, renskåret og lidenskapelig: Denne klassiske roadsteren med sin ikoniske boksermotor og eksosanlegg med to eksosrør er regelrett forførende.

R nineT 100 Years

En modell i begrenset opplag i forbindelse med 100-årsjubileet til BMW Motorrad. #SoulFuel i sin mest eksklusive versjon.

R nineT Pure

Renskåret, minimalistisk og selvsikker: Navnet forteller alt. Dette er en hyllest til den originale motorsykkeldesignen der vi helt bevisst har utelatt visse elementer.

R nineT Scrambler

Kraftig, robust og kreativ: Teleskopgafler med utvendig beskyttelse, hevet eksosanlegg og en avslappet sittestilling kjennetegner det ukonvensjonelle scrambler-utseendet.

R nineT Urban G/S

Autentisk, iøynefallende og balansert: Designen er basert på de første G/S-modellene. Et distinkt utseende med en avslappet, oppreist sittestilling.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag

Bestill her

#SoulFuel

R 18-familien

Collage of the BMW R 18 family.

Den kraftigste boksermotoren som noensinne har blitt produsert av BMW Motorrad, med et slagvolum på hele 1802 kubikkcentimeter, er et uunnværlig midtpunkt. Den doble vuggerammen, teleskopgaflene, den dråpeformede drivstofftanken og de doble linjene er ikoniske designfunksjoner forankret i vår historie.

 

+ Read more

R nineT-familien

Collage of the BMW R nineT family.

Det minimalistiske formspråket er preget av 100 år med motorsykkelteknikk og vårt uendelig lidenskapelige forhold til boksermotoren. Den tradisjonelle roadster-designen med sin kompakte drivstofftank og oppreiste sittestilling er et iøynefallende utgangspunkt for materialer av høy kvalitet og tilsvarende stilelementer.

+ Read more

Mye mer enn bare motorsykler

SummerRide jacket.

Vi lager klærne våre med det samme engasjementet som når vi produserer syklene våre. Vi fokuserer på kvalitet for en minimalistisk og klassisk stil. Klærne er ikke prangende selv om de tilbyr høy funksjonalitet og beskyttelse, i tillegg til full bevegelsesfrihet i hverdagen.

+ Read more
Gå til kolleksjon external-link-arrow-slim
Shots of the R 18 The Wal.

BMW R 18 The Wal

Formgiveren Shinya Kimura skapte en umiskjennelig engangsutgave av R 18 og kalte den The Wal. På verkstedet sitt kombinerte han kyndig håndverk og japansk estetikk samt den rå styrken til den store boksermotoren med et slagvolum på 1802 kubikkcentimeter.

+ Read more
Gå til R 18 the Wal external-link-arrow-slim

Opplev Heritage på nært hold

spinner