Våre Adventure-modeller

R 1250 GS

Grenseløst behov for eventyr og en overlegen, slagkraftig boksermotor. Hele syv kjøremoduser imponerer i absolutt ethvert terreng.

R 1250 GS Adventure

Takler alle reisemål og er alltid forberedt. Du kan gjennomføre dine opplevelsesturer på en energisk og problemfri måte grunnet en drivstofftank med en kapasitet på 30 liter, styreforhøyer og en pålitelig boksermotor.

F 850 GS

Eventyrlyst i alle ledd: perfekt utformet for terrengkjøring og høyt dreiemoment. Utallige tekniske egenskaper som forvandler hindringer til muligheter.

F 850 GS Adventure

Verden blir forvandlet til et eventyr. Den energiske kjøringen og det omfattende standardutstyret er ideelle verktøy for lange turer og utfordrende terreng.

F 750 GS

Din mulighet til å oppleve et eventyr. Dra spontant av gårde, legg hverdagen bak deg og utvid horisonten. Denne eventyrsøkende sykkelen takler ethvert underlag.

G 310 GS

Dekker behovet for eventyr – hver dag. Den ikoniske ergonomien og høykvalitetsutstyret til en GS garanterer uforfalsket kjøreglede i både byen og omliggende områder.

Interessert i en prøvetur?

Dette er det perfekte tidspunktet for å prøve en BMW-motorsykkel.

Bestill en gratis prøvetur i dag 

Bestill her

GS-familien

Collage of BMW Motorrad GS models.

XR står for en sportslig oppførsel og langdistanseytelse. Tydelig design og kraftige motorer møter ergonomisk komfort og toppmoderne assistansesystemer. For alle som elsker veikurver og lange strekk – dag etter dag.

+ Read more

UNIKE EVENTYR – HVER GANG

R 1250 GS Adventure on rough terrain.

De beste GS-motorsyklistene i verden konkurrerer annethvert år i International GS Trophy. De mest talentfulle viser først frem sine ferdigheter i nasjonale kvalifiseringer for å få muligheten til å representere sine land i konkurransen. De har som mål å nå verdens mest fascinerende motorsykkeldestinasjoner, som New Zealand, Canada, Mongolia eller Albania. Lagånd, smidighet og kjøreferdigheter er spesielt viktige i de intense dagsetappene med krevende spesialtester. Og i hver eneste International GS Trophy knyttes selvfølgelig vennskap for livet.

+ Read more

Motorsykkelklær til ditt neste eventyr

Vi utvikler utstyret vårt sammen med motorsyklene våre. Resultatet er at vi kan se hva du virkelig trenger når du er på farten. Motorsyklistens utstyr er testet og designet ned til hver minste detalj. Utstyret gir utmerket beskyttelse, bevegelsesfrihet og komfort i allslags vær.

+ Read more
Lær mer external-link-arrow-slim

START EVENTYRET I DAG

spinner